Közélet

Messze tőlünk, de közel a szívünkhöz és lelkünkhöz.

Egészen döbbenetes történés.
Egy 11 éves kicsi lány gondolta azt, hogy eldobja az életét. A részleteket nem ismerjük, de fontos, hogy közöljünk ilyen híreket is, hiszen ki tudja, hogy hány olyan apró emberke van, aki segítség, odafigyelés és jó szó hiányában veszti el a talajt a lába alól.
Reméljük, hogy felépül. Reméljük, hogy kap szakértő segítséget. És reméljük, hogy nem kell ilyen híreket kapnunk, mert MINDENKI, akinek ez a kötelessége. Odafigyel az ártatlanokra, akik még csak tanulják az életet.
( A szerkesztőség ).
Most pedig a száraz hír.
Iskolai bántalmazás miatt lépett vonat elé a 11 éves kislány Gyürén: állapota kritikus.
Szomorú tragédia történt vasárnap Gyürén: egy kislány a nyílt pályán lépett ki a vonat elé, szándékosan.
A 11 éves gyermeket életveszélyes állapotban szállították kórházba a baleset után, amit a mozdonyvezető már nem tudott elkerülni. A kislányt nagyszülei nevelték, az ismerőseik értetlenül álltak a tragédia előtt. Kiderült, hogy a gyermek iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének.
“A lába szilánkosra tört és súlyosan roncsolódott a koponyája” – mondta a Borsnak a kislány, Hanna nagypapája. Mint kiderült, a gyereket a külseje miatt bántották, többször sírva ment haza. “Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye” – árulta el a nagypapa. A gyerek állapota még mindig kritikus.
Forrás: life.hu

 

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close