Kultúra

Vilmos és Harry együtt gyászolnak – Hosszú idő után együtt mutatkoztak.

Az új Wales-i herceg  és testvére utoljára 2021 júliusában Diana hercegnő szobrának avatásakor léptek együtt a nyilvánosság elé. Vilmos és Harry ismét együttA királynő halála nem csak királyi családként állította nehéz idők elé a Windsorokat, de szeretett édesanyjuk, nagyanyjuk elvesztésével is meg kell küzdeniük, ráadásul a világ figyelő szemei előtt.

A hírek szerint Harry herceg már későn érkezett Balmoralba, Németországból kellett Skóciába repülnie, és elsőként hagyta el az északi királyi rezidenciát. Eszerint azért, hogy Londonban várja feleségét Meghant.

Az új Wales-i herceg Vilmos, aki apjától szombaton kapta meg a címet, fontosnak tartotta, hogy egységet mutassanak a nemzet előtt, ezért személyesen hívta öccsét és feleségét, hogy közösen gyászoljanak. Szombaton délután az egykor csak fab fournak – fantasztikus négyesnek – hívott csapat együtt sétált Windsorban. Beszélgettek az út mellett álló alattvalókkal és megtekintették a rengeteg virágot, amit Erzsébet királynő emlékére helyeztek el a kastélynál a gyászolók.

 

Forrás: femina.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close