Kultúra

Hogyan nem találkoztam George Clooney-vel…

Szerkesztőnk, egyik kedvenc kabaréjának hangulatát emelte be írásába.
Hogyan nem találkoztam George Clooney-vel…
Emlékszem, hogyan érkeztem George Clooney villájához a Comó-i tó partján és arra is emlékszem, hogyan nem nyomtam meg a csengőt, hogy beengedjenek.
Most is előttem van, George hogyan nem állt ki a teraszra sugárzó mosollyal arcán és hogyan nem intett bátorítóan, hogy kerüljek beljebb.
Szinte látom, ahogyan nem sietett elém, ahogyan nem üdvözölt szívélyesen, valamint beleborzongok, hogyan nem veregette meg vállam mondván: De jó, hogy itt vagy Csabám, már úgy vártalak.
Naponta lepereg előttem, hogyan nem évődtünk gyöngyözőn kacagva a múlt közös emlékeit leporolván és hogyan nem ittunk meg egy üveg Corton-Charlemagne-t a lazac mellé, a lemenő nap sugarába kapaszkodván.
Aztán másnap hihetetlen élmény ahogyan nem mentünk ki vitorlázni a magas hegyek ölelte csodaszép tó vizére és George hogyan nem ajánlotta fel, hogy még egy napot töltsek el vele, hiszen annyira megértjük egymást.
Persze az is előttem van fájón, ahogyan nem szabadkoztam, hogy nem maradhatok és Mr Clooney, avagy George, ahogyan én nem szólítottam, hogyan nem intett könnyes szemmel utánam, mikor el sem búcsúztunk egymástól.
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close