Kultúra

Ez a 3 csillagjegy lesz a hét legnagyobb nyertese.

 

Ikrek

Nem mondhatni, hogy a legjobb passzban lettél volna az elmúlt hetekben. A nehézségeknek mostantól vége. Szó szerint és valójában mindenhogyan fellélegezhetsz, megkönnyebbülhetsz. A feszültség eltűnik az életedből. Legalábbis, ami a munkádat és a magánéletedet illeti. Pároddal ismét megtalálod az összhangot, újra fellobban közöttetek a szerelem lángja, szebbnek, boldogabbnak látod az életedet. Kihívásokat ugyan ez a hét is tartogat számodra a pénzügyekben.

Mérleg

A Nap hamarosan belép a jegyedbe, mellyel együtt megkezdődik a te időszakod. Nemcsak a hét, az elkövetkező hónap legnagyobb nyertese is te vagy. Bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz. Már most érdemes elgondolkodnod a céljaidon, hiszen a szombat az év legkülönlegesebb napja lesz számodra. Minden, amit ezen a napon elgondolsz, elindítasz, órási lendületet kap, és hamarosan megvalósul az életedben.

Vízöntő

Neked is „kijutott a jóból” az elmúlt időszakban. Számtalan problémát, nehézséget, akadályt hozott az élet. Ügyesen megoldottad a feladatokat, mostantól pedig egyre könnyebb lesz az életed. Ezen a héten váratlan utazást jeleznek a bolygók. Ne is gondolkodj rajta, ha valaki felajánlja a lehetőséget. Nagyon vágysz már a szabadságra, az önállóságra, hogy ismét valódi önmagad lehess. Megkapod az esélyt, hogy kibontakoztasd a szárnyaidat, és szabadon repülhess végre szó szerint és átvitt értelemben is.

 

Forrás: nlc.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close