Sport

Az utánpótlásból igazol a Grundfos Tatabánya

A 18 éves beállós, Krancz Kolen 2014 óta erősíti az utánpótláscsapatot és az elmúlt három szezonban az ifjúsági csapatban játszott, sőt, 2020/21-es szezonban a felnőttek között is bemutatkozott tétmérkőzésen. Jövőre azonban a felnőtt csapattal fog készülni a beállós, aki a mostani idényben 26 mérkőzésen 96 gólig jutott és az ifjúsági csapattal bronzérmet szerzett. A tatabanyahandball.com oldalon őt kérdezték:

Nagy lépés ez számodra, mennyire ért meglepetésként a hír?

– Eléggé nagy meglepetés volt! Lesz egy évem a felnőtt csapatnál, ez volt a célom, mióta itt játszom az utánpótlásban, hogy a nagy csapatnál játszhassak, hogy idáig eljussak.

Mit gondolsz, mi miatt döntöttek úgy, hogy a nagy csapattal leszel jövőre?

– Szerintem a mentalitásom miatt, mert egy minden áron nyerni akarok, felteszek mindent egy lapra típus vagyok. Ez úgy gondolom tetszhetett a vezetőségnek, fiatalként mindent bele kell adni, mindent bele kell tenni, ez lehetett a döntő faktor, emiatt tehették le mellettem a voksot.

Mit emelnél ki az idei idényből az ifjúsági csapattal?

– Az idei szezonunk igen hullámzó volt számunkra. Jobbnál jobb meccsek után jöttek a kevésbé jól sikerült találkozók, de a végére szépen felálltunk, sikeresen összeszedtük magunkat és harmadikak tudtunk lenni, ami szerintem nagy dolog. A cél az volt, hogy benne legyünk a top ötben, ez összejött. A bajnok Győrt kétszer, oda-vissza meg tudtuk verni, eléggé jó meccsek voltak azok.

Mit vársz leginkább a következő szezontól?

– Az egészre kíváncsi leszek, hiszen ez lesz az első felnőtt idényem, izgatottan várom, hogy mi is fog történni!

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close