GazdaságKiemelt

Tatabánya Hazavár Program keretében bérlakás pályázatot hirdetnek

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Gazdasági, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága a Tatabánya Hazavár Program keretén belül pályázatot hirdet a Szent Gy. u. 52. 2/3. (1,5 szoba, összkomfortos, 56m2) sz. alatti bérlakás megigénylésére.

Pályázati időszak: 2022. június 3-tól 2022. június 30-ig (ügyfélfogadási időben)

Pályázat benyújtásának helye: Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Ingatlangazdálkodási Iroda, 2800 Tatabánya, Fő tér 8., email: berlakas@tatabanya.hu

Pályázati feltételek:

– Stúdium Ösztöndíj esetében meghatározott hiányszakmában felsőfokú vagy középfokú végzettség (melyet tanévenként a Stúdium Közalapítvány határoz meg).

– tatabányai állandó lakcím.

– tatabányai vagy a Környe-Tatabánya Ipari Parkban székhellyel vagy telephellyel rendelkező munkáltatónál dolgozik, a végzettségének megfelelő munkaszerződéssel rendelkezik, mely szerint a munkavégzés helye Tatabányán vagy a Környe- Tatabánya Ipari Park területén van.

– munkáltatói javaslattal és támogató levéllel rendelkezik.

– 30. életévét még nem töltötte be, magyar állampolgár és még nem rendelkezik lakástulajdonnal vagy önkormányzati lakásbérleménnyel sem ő, sem a vele együtt költöző családtagja(i).

– jelentkezés a bérlakás bérbeadására irányuló kérelem nyomtatvány kitöltésével.

 

Részletes pályázati kiírás és adatlap, valamint a lakásról készült képek itt tekinthetők meg: https://tatabanya.hu/hireink/Felhivas/2329-Berlakas-palyazat-a-Tatatbanya-Hazavar-Program-kereteben

 

Forrás: tatabanya.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close