Közélet

Kávéfőzőt hívott vissza az IKEA

Az IKEA visszahívja a 2040 és 2204 közötti dátumbélyegzővel rendelkező, 0,4 literes, rozsdamentes acél biztonsági szelepes, főzőlapon használható METALLISK eszpresszó kávéfőzőt, mivel a termék használat közben szétrobbanhat – közölte az IKEA. A tájékoztatás szerint a kockázat a biztonsági szelep anyag- és konstrukcióváltását követően növekedett meg, ezért csak a rozsdamentes acél biztonsági szeleppel (ezüst/szürke színű) ellátott termékeket érinti a termékvisszahívás, más termékekre nem vonatkozik – emelte ki az IKEA.

A közleményben az áruház minden vásárlóját arra kéri, hogy aki korábban 2040 és 2204 (2020 40. hete és 2022 4. hete) közötti dátumbélyegzővel 0,4 literes, rozsdamentes acél biztonsági szelepes főzőlapon használható METALLISK eszpresszó kávéfőzőt vásárolt, függessze fel a termék használatát, és lépjen kapcsolatba az IKEA-val.

A visszahívott terméket a vásárlók bármelyik IKEA áruházba visszavihetik, ahol a termék teljes vételárát visszakapják. A dátumbélyegzőt a vásárlók a termék alján tudják ellenőrizni. A visszahívott termék cikkszáma: 703.602.25. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges. További részletek elérhetők a www.IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 460 31 60.

Forrás: MTI, fotó: facebook.com

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close