Közélet

Bezárja mind a 33 hazai üzletét és kivonul Magyarországról az Orsay – jelentette be a divatmárka.

„Sajnos a koronavírus-világjárvány káros gazdasági hatásai minket is elértek, így azt szomorú hírt kell közölnünk Veletek, hogy az Orsay kénytelen magyarországi tevékenységét 2022. június 10-ig megszüntetni” – írják a közleményükben.

Az ajándékkártyákat vagy klub utalványokat június 10-ig lehet beváltani, és eddig a dátumig lehet az ajándékkártyák, illetve utalványok teljes összegét visszaigényelni.  Aki május 4-ig rendelt a webáruházban, a megrendelést a vonatkozó visszaküldési határidőn belül visszaküldheti a cég raktárába vagy visszaválthatja valamelyik üzletben.

Felhívják a figyelmet, hogy az üzletekben vásárolt, nem hibás termékek esetén május 30-ától megszüntetik a visszavételi, levásárlási, illetve pénzvisszafizetési lehetőséget. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy bajban van az Orsay, május 4-től bezárta magyarországi webshopját a márka. A magyar leányvállalat, az MDO Kereskedelmi Kft. 2020-as évet 1,3 milliárd forintos veszteséggel zárta. A német ruhakereskedő Orsay osztrák leányvállalata, az Ordia előtte jelentett be fizetésképtelenséget.

 

Forrás: nlc.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close