Közélet

Nagy bejelentést tett az eMAG és az Extreme Digital

Újabb jelentős mérföldkőhöz ért az eMAG és az Extreme Digital összeolvadása, ugyanis május 2-ától a vásárlók az eMAG online platformján keresztül érhetik el a két márka termékeit és szolgáltatásait.

A közös platformra való váltással a vállalat jelentősen növeli hatékonyságát, és az év végére országszerte hétszáz easybox csomagautomatában tudják majd átvenni a vásárlók rendeléseiket, akár 24 órán belül. Ezzel a három éve bejelentett fúziójának utolsó fázisához ért az eMAG és az Extreme Digital. Ennek keretében 2022. május 2-ától egy közös platformon lesz elérhető mindkét márka teljes, mintegy 4 milliós termékkínálata és összes szolgáltatása.

„Mostanra értünk a két márka fúziójának utolsó fázisához, amelynek keretében a webáruházainkat is közös platformra költöztetjük. Régóta készülünk erre a változásra, ami vásárlóink számára is számos előnnyel jár majd” – mondta el Várkonyi Balázs, az eMAG–Extreme Digital ügyvezetője.

Május 2-át követően a még Extreme Digital oldalán feladott, folyamatban lévő rendeléseket fennakadás nélkül teljesíti a cég május 2-át követően is.

Ezek nyomon követésére is lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, emellett az ügyfélszolgálat is fogadja az edigitalos rendelésekkel kapcsolatos megkereséseket – áll a sajtóközleményükben. A meglévő edigitalos ügyfelek az eMAG honlapján egyszerűen létrehozhatnak egy új, eMAG-os fiókot a korábbi edigitalos fiókadataikkal. Az Extreme Digital webáruház eMAG-ra költözését követően az eMAG oldalán kialakított felületen keresztül pedig gond nélkül hozzáférhetnek majd a korábbi rendeléseikkel kapcsolatos adatokhoz.

Forrás: index.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close