Közélet

Ficsak: A „nem” a jó választás

A Ficsak közleménye szerint a gyermekvédelem ügye kiemelt fontosságú Magyarországon, ezért az április 3-ára szervezett népszavazás is „jelentőségteljes esemény a magyar családokra leselkedő külső kényszerítő hatások védelméért”. A népszavazáson minden magyar szülő kiállhat a törvény rendelkezései, így gyermekei védelme mellett – írták.

A civil szervezet álláspontja szerint a gyermekek szexuális nevelésének joga kizárólag a szülőké, és nem engedhető meg, hogy „az Európai Bizottság brüsszeli bürokratái hatalmukkal visszaélve kötelezettségszegési eljárás keretében Magyarország ellen forduljanak a gyermekvédelmi törvény miatt”.

A szervezet ezért egyetért és támogatja a törvény azon pontjait, amelyben az szerepel, hogy a kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást ne tartsanak, számukra nemi átalakító kezeléseket ne népszerűsítsenek, ne legyenek elérhetőek nemátalakító kezelések számukra, fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül ne mutassanak be, valamint a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat ne jelenítsenek meg – közölték.

Hozzátették: a magyar szülők elsöprő többsége elutasítja a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát.

A Ficsak azt írta: „egy szülőnek kötelessége megvédeni gyermekét – a nem a jó választás a gyermekvédelmi népszavazáson”, amelyen a családok maguk dönthetnek gyermekeik jövőjét érintő, a gyermekvédelmi törvényhez kapcsolódó kérdéskörben, „s ezzel a brüsszeli bürokraták és egyes aktivista csoportok erőteljes támadását közösen vissza tudjuk verni”.

 

Forrás: magyarhirlap.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close