Közélet

Rendőrök vetettek véget a biznisznek

Eladás közben csaptak le a rendőrök egy tatabányai kábítószer-terjesztőre 2022. február 8-án. A 35 éves férfi a lakásán éppen négy ügyfele részére adott el tiltott szert, amikor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói tetten érték őt. A rendőrök a H. Tamás lakásán tartott kutatás során kábítószer gyanús zöld növényi származékot, kristályos port és kábítószer fogyasztáshoz használható eszközöket találtak, emellett készpénzt is lefoglaltak tőle.

Még javában tartott a helyszíni szemle a tatabányai lakásban, amikor két újabb ügyfél kopogtatott az ajtón. A vásárlóknak a Felderítő Osztály nyomozója nyitott ajtót, ők pedig a kérdésére elmondták, hogy a szokásos anyagért jöttek. A fogyasztókat az sem zavarta, hogy a ház körül több rendőrautó is áll, ennek ellenére becsengettek a lakásba, ahol a rendőrök várták őket.
A nap végére a díler mellett nyolc fogyasztót is előállítottak a rendőrök a Tatabányai Rendőrkapitányságra, akik ellen kábítószer birtoklás vétsége miatt indult eljárás. H. Tamást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatása indítványozására.

Forrás: police.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close