Közélet

Viharkárokon dolgoznak a tűzoltók megyeszerte

Péntek reggel óta tomboló szélvihar már a tegnapi nap folyamán is több munkát adott megyénk tűzoltóinak. A szélvihar a délután folyamán sem csitult, sőt, ekkor kezdte meg igazi pusztító munkáját, amelyből Tatabányának bőségesen kijutott. A lánglovagokat többnyire kidőlő fákhoz riasztották.

Tatabányán, a Töhötöm vezér utcában egy társasház bejárata elé zuhant egy hatalmas fa, amely akadályozta a bejutást. A tatabányai hivatásos tűzoltók hárították el a problémát. Szintén Tatabányán, a Cseri lakótelepen fa dőlt a járdára, ide is a helyi hivatásos lánglovagok vonultak. Továbbá a megyeszékhelyen, a Május 1. utca és a Blaha Lujza utca kereszteződésében kidőlt fa akadályozta a forgalmat. A tatabányai hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be.

Nem csak az utakra és járdákra, de autókra is dőltek a fák Tatabányán. A Gál István lakótelepen egy 10 méteres fűzfa két autóra is rádőlt. A tatabányai hivatásos tűzoltók darabolták össze a kárt okozó fát. A Béla király körtéren hasonló eset történt. Szintén egy nagyobb fa dőlt rá két parkoló kocsira. A vihar a vezetékeket sem kímélte, az egyik internet szolgáltató cég kábelei sérültek, így városszerte több helyen akadozik a szolgáltatás.

Forrás: kemma.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close