Közélet

Bosszút állt a kirúgott háromgyermekes édesanyán a Gyurcsány-fióka

Megdöbbentő módon megalázta egyik kirúgott dolgozóját a luxuséletviteléről elhíresült budapesti közművezér, a beosztottjai által a háta mögött csak Gyurcsány-fiókának gúnyolt Mártha Imre.

Ahogy arról korábban is írt a Magyar Hírlap, sok más közműdolgozó mellett elbocsátottak egy háromgyermekes családanyát is, Mártha Imre és cége példátlan módon, személyiségi jogokat is durván megsértve bosszút állt. Minden jogot és alapvető emberi érzést megsértve közzétették az édesanya nevét a közművek hivatalos Facebook-oldalán.

Miközben az elbocsátás előtt nem sokkal még jutalmazták a 12 év folyamatos munkaviszonnyal rendelkező anyát, most ország-világ előtt megalázva, a nevét kiírva a Facebookra azt állították, hogy saját maga az oka annak, hogy utcára került – írja a Metropol.

„Elégedetlenek voltak a munkavégzésével” – írták most nyilvánosan róla annak ellenére, hogy az édesanya csak jutalmat kapott a Fővárosi Közterület Fenntartónál, fegyelmit soha. Ráadásul a kirúgásakor még jó referenciát is ígértek neki – most pedig azt írták ki róla a Facebookon – a teljes nevével együtt -, hogy „munkája elégtelen színvonalú volt”.

Az állásából elbocsátott asszony kirúgása után hiába adta be jelentkezését a közműcéghez több állásra is, válaszra sem méltatták. Egy rendezvényen még személyesen Karácsony Gergelytől is megpróbált segítséget kérni, aki előbb máshoz küldte, majd Karácsony emberei levélben azt közölték vele, hogy a főpolgármesternek nincs személyes fogadóórája, és sajnálják, ha nem elégedett az intézkedéssel, vagyis hogy kirúgták az állásából.

A Metropol a történteket követően újra megkereste a családanyát, aki lelkileg teljesen összetört a becsületsértő állítások miatt, ezért újra nem nyilatkozik, de annyit elmondott: azon gondolkodik, hogy megteszi a jogi lépéseket az őt besározó volt munkaadója, a fővárosi közműcég ellen.

Ahogy azzal korábban több ízben a magyarhirap.hu is foglalkozott, a budapesti közműcégektől rengeteg munkavállalót rúgtak ki, mivel összeolvasztották a közterületfenntartót, az FKF-et, a temetkezést és a Főtávot. Az elbocsátott, és a vállalatnál maradt dolgozók körében egyaránt felháborodást váltott ki, hogy eközben a hatalmas vagyont felhalmozó közművezér, Mártha Imre milyen provokatív, dőzsölő életet él.

Övé például a 2 milliárdos svábhegyi Prisztás-villa és egy másik villa, nem beszélve egy 60 milliós Bentley-ről, 40 milliós egyedi építésű zongoráról, 10-15 milliós karórákról, napi másfél milliós szállodaszámlákról és látványos jacht-túrákról, alulöltözött hölgyek kíséretében. De az is kiderült, hogy sok tízmilliárdos ingatlanbirodalmat rejteget, sőt, Floridában is van egy luxuslakása, és birtokot is vásárolt egy floridai magánszigeten.

 

Forrás: magyarhirlap.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close