Kultúra

Az Elk*rtuk lett a legnézettebb magyar film 2021-ben

Közleményt adott ki a Megafilm, amely azt írja, hogy a 2021-es év a Megafilm életében – a pandémia ellenére – nagyon mozgalmas és termékeny időszak volt. A közleményből kiderül, hogy az Elk*rtuk lett 2021 legnézettebb legmegosztóbb magyar filmje. A közlemény azt írja, hogy a Helmeczy Dorottya – Kálomista Gábor producerek által készített film, az Elk*rtuk több mint 130.000 nézővel lett az év legnézettebb magyar filmje.

Az óriási siker abból is látszik, hogy a világszínvonalú thriller médiamegjelenéseinek száma közel 5 ezer, ebbe beletartoznak a filmről szóló cikkek, tudósítások, reakciók az online és az offline média területén.

A közlemény kitér arra is, hogy pro és kontra a legtöbb indulatot, véleményt kiváltó film volt, amiről még azoknak is van markáns véleményük, akik nem látták.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, a Google szerint a film kategóriában a magyarok az Elk*rtuk kifejezést gyakran keresték, a keresések között a második helyen végzett a Venom2 után.

Érdekesség, hogy a legtöbb éjszakai forgatást tudhatja a stáb maga mögött, hiszen az 50 forgatási napból 30 éjszaka zajlott.

 

Forrás: origo.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close