Közélet

Hamarosan érkezik Tatabányára a Wolt

Hét vidéki városban válik elérhetővé ősszel a Wolt szolgáltatása. Sopron, Dunakeszi, Vecsés, Eger, Tatabánya, Békéscsaba és Kaposvár utcáin tűnnek fel hamarosan kék dobozos futárok, olvasható a cég közleményében. A Wolt 2018-ban Budapesten kezdte meg tevékenységét, majd folyamatosan jelent meg további városokban. Eddig 16 városban lehetett házhoz rendelni a Wolton keresztül, a következő hetekben hét új várossal bővül a szolgáltatási terület:elsőként szeptember 14-től Sopronnal és Dunakeszivel, októberben Békéscsabával és Tatabányával, novemberben pedig Egerrel, Vecséssel és Kaposvárral bővül a kiszállítási terület.

A hét városban induláskor összesen 150 partner ajánlata lesz elérhető. A hosszú távú cél az, hogy ezeken a helyszíneken is színesedjen a szolgáltatási paletta, és ne csak ételt rendelhessenek házhoz a felhasználók. Országszerte továbbra is elérhető a járványhelyzet alatt népszerűvé vált érintésmentes kiszállítás, amikor is a megrendelőnek egyáltalán nem kell kapcsolatba lépnie a futárral.

2018-ban indult el Magyarországon is a gyorsan fejlődő skandináv startup, a Wolt. Több mint 30 ezer éttermi és kiskereskedelmi partnerrel, valamint 103 ezernél is több futárpartnerrel dolgozik 23 országban és több mint 200 városban. A 2014-ben alapított helsinki székhelyű társaság ma több mint 4000 embert foglalkoztat.

Forrás: telex.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close