Sport

Hornyák Péter, Juhász Ádám, Bartucz László és Hornyák Bence is szerződést hosszabbított a Grundfos Tatabányával

Négy kulcsjátékosának is sikeresen meghosszabbította a szerződését az NB I-ben szereplő Grundfos Tatabánya Kézilabda Club. Juhász Ádám, Hornyák Péter, Bartucz László és Hornyák Bence szerződését is meghosszabbította a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Tatabánya – számolt be erről a klub közösségi oldala.

A magyar válogatottban szélsőként is számításba vett irányító, Juhász Ádám 83 találatával a Tatabánya második leggólerősebb játékosa volt az előző évadban. Hozzá hasonlóan a kapus, Bartucz László és a jobbszélső, Hornyák Péter is egy évvel hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését. Utóbbi poszttársa, Hornyák Bence két évre írt alá.

A Tatabányát eddig három kézilabdázó hagyta el a nyáron: Ilyés Ferenc visszavonult, Milos Bozovics a francia Ivrynél folytatja, Debreczeni Dávid pedig visszatért a Ferencvároshoz. Mint ismert, a tavalyi év végén arról szóltak a hírek, hogy finanszírozási gondok miatt veszélybe került a klub jövője.

A csapat egy évre szerződtette Darko Stojnicot. A 24 éves beálló a HC PPD Zagreb csapatával az előző idényben a Horvát bajnokság mellett a Bajnokok Ligájában is pályára lépett.

 

Forrás: kemma.hu, fotó: facebook.com

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close