Sport

NAGYKANIZSÁRÓL ÉRKEZETT ÚJ JÁTÉKOS A BÁNYÁSZHOZ

Három távozót és egy érkezőt jelentett be eddig az NB III.-ban vitézkedő Tatabányai SC. Az újonc Tatabányai SC az NB III. Nyugati csoportjának ötödik helyén végzett, ami nagy bravúr volt az ellenfeleket figyelve. Bekő Balázs csapata már meg is kezdte a felkészülést a következő harmadosztályú szezonra, ahol egyébként ismét tizenkilenc ellenfél lesz. A korábbi tervek szerint az MLSZ 16-16 csapatot indított volna mindhárom NB III.-as csoportban, azonban ezt a napokban felülírta a szövetség, így újra 20-20 csapat vág neki a harmadosztályú küzdelmeknek.

A távozók oldalán egyelőre három név ismert: Szabó Richárd 12 alkalommal volt kezdő, 15 alkalommal csereként szállt be a játékba, és négy gólt szerzett. Farkas Márk kevésbé volt alapembere a klubnak, bár sérülés is közbejátszott, így csak egy alkalommal volt a kezdőcsapat tagja, és ötször állt be a padról. A húszesztendős Víg Bence nevét 12 alkalommal lehetett a kezdő tizenegyben felfedezni, illetve további 10 alkalommal állt be a kispadról, de ő is távozik.

A Tatabánya az utolsó fordulóban épp azt a Nagykanizsát verte és ezzel előzte meg, ahonnan az első nyári igazolás, Szegleti Gergely érkezik. Szegleti Zalaegerszegen nevelkedett, és itt is mutatkozhatott be az NB II.-ben, sőt az U20-as válogatottba is meghívást kapott. Az elmúlt szezonban Nagykanizsán szerepelt, ahol 6 gól mellett kiosztott 21 gólpasszt is.

Forrás: kemma.hu, fotó: facebook.com

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close