Sport

MARCO ROSSI: ÉRZEM, HOGY SZERETNEK ENGEM, SZERETNEK BENNÜNKET

A magyar labdarúgó-válogatott közel volt a futballcsodához, hiszen kétszer is vezetett Németország ellen, végül 2-2-es döntetlent játszott a világ egyik legjobb futballcsapatával és nem tudott továbbjutni a halálcsoportból. Marco Rossi csalódott volt a kiesés miatt, de rendkívül büszke a csapatára az egész Európa-bajnokságon mutatott teljesítménye miatt. “Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de csalódottak vagyunk amiatt, hogy csak 2-2-es döntetlent játszottunk Németország ellen” – kezdte a meccs utáni értékelését Marco Rossi.

“Az, hogy csalódottak vagyunk egy németek elleni döntetlen miatt, magáért beszél, hiszen azt jelenti, hogy felvettük a versenyt a világ egyik legjobb csapatával. Viszont tényleg csalódott vagyok, hiszen tovább szerettünk volna jutni, nagyon megérdemelték volna a srácok” – folytatta a szövetségi kapitány. A fiúk három meccset oroszlánként harcoltak végig, bebizonyították, hogy képesek szembe szállni bárkivel. Senki nem panaszkodhat a teljesítmény, a hozzáállás miatt. Én sem panaszkodhatok, mert örülök a teljesítményünknek, de persze csalódott vagyok, amiért nem lehetünk ott a legjobb 16 között. A srácok minden elismerést megérdemelnek” – dicsérte csapatát az 56 éves edző.

Rossi azt is elmondta, hogy szeret támadófocit játszatni csapatával, azonban a portugálok, a franciák és a németek ellen muszáj volt a védekezésre koncentrálnia, hiszen a világ legerősebb együttesei voltak a magyarok ellenfelei az F csoportban. Szeretném tovább folytatni a munkát. Úgy érzem, a szurkolók értékelik, amit csinálok. A magyarok többet adtak nekem, mint a megbecsülés és a bizalom. Érzem, hogy szeretnek engem. Ez jól esik” – zárta mondandóját a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Forrás: origo.hu, fotó: infostart.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close