Sport

MÉG KÖZELEBB KERÜLT A BRONZÉREMHEZ A GRUNDFOS TATABÁNYA

Két lépésben érhetik el a Kék Tigrisek a bajnoki bronzérmet. Ebből az egyik lépcsőfokot megtette a hazai együttes, amely nagy csatában, kicsikarta a győzelmet.
Az első játékrész derekáig fej-fej mellett haladt a két gárda. Aztán a hazaiak némi előnyt alakítottak ki, még úgy is, hogy ziccerek sorát alakították és hagyták ki. Az egriek hét mezőnyjátékossal támadó taktikája sem ízlett a Matics-csapatnak. A vendégek a fordulást követően is szinte végig hét a hat ellen támadtak. A házigazdák szerencséjére, Konecny jól „állt bele” jó néhány egri lövésbe, és végül a Bányász – a közönség vastapsától kísérve – győztesen hagyta el a pályát.
 
Ilyés Ferenc, 229-szeres válogatott kézilabdázó bejelentette visszavonulását. “Nem lehetek elégedetlen, mert nagyon szép húsz évet töltöttem a pályán. Bár a sérülésem nem súlyos, de a sors úgy hozta, hogy egy picivel előbb jön el a búcsú, mint terveztem. Köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos két évtizedet” – nyilatkozta az MTI-nek a székelyudvarhelyi születésű kézilabdázó. A tatabányai klub a közösségi oldalán bejelentette, hogy nem az utolsó hazai mérkőzésen köszönnek el Ilyéstől, mert a járványhelyzet miatt ezt jelenleg nem tudnák a sikereihez méltó módon megtenni, ezért a búcsúztatására később kerül sor. Hozzátették, a balátlövő új szerepkörben a jövőben is a klub kötelékében marad és továbbra is segíti a csapat munkáját, és tiszteletére a 18-as mezszámot visszavonultatják.
 
Forrás: kemma.hu, origo.hu, fotó: facebook.com
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close