Közélet

EZEKEN A NAPOKON NEM LESZ MELEGVÍZ TATABÁNYÁN!

A T-Szol közleményében tudatta fogyasztóival, hogy a tatabányai primer távfűtési hálózat karbantartása miatt a lentebb szereplő napokon nem lesz melegvíz-szolgáltatás.

Mint írják, a melegvíz-csapokból is hideg fog folyni, amit az óra megmér, ez indokolatlan többletköltséget is okozhat. Ennek érdekében kérik, hogy a karbantartás idejére melegvíz-mérő óra előtti csapot zárják el. A szakemberek mindent elkövetnek, hogy a munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzék.

A korlátozásra az alábbi időpontokban kell számítani:

Május 31 – június 4. Óváros – Népház út, Cseri lakótelep; Szabó Ignác utca 1-5.; Szent Borbála út 1-6. és a 8-10-12-14.; Molnár János utca 2-3-4.; Radnóti Miklós utca 5-6-7

Június 14 – június 18. Óváros – Gál lakótelep; Szent Borbála út 7-től a páratlan oldal; Szent Borbála út 16.; Napsugár utca – Szent Flórián utca – Ótelep utca – Solymos Mihály utca; Radnóti Miklós utca 1-2-3-4.; Molnár János utca 1.

Június 28 – július 2. Újváros: Béla király körtér, Fő téri intézmények, üzletek és a volt autóbusz pályaudvar közötti terület.

Június 28 – július 2. Újváros: Béla király körtér, Fő téri intézmények, üzletek és a volt autóbusz pályaudvar közötti

terület.

Július 12 – július 16. Újváros: Fő téri lakóépületek és a Március 15. út közötti terület (Béla király körtér kivételével)

Július 26 – július 30. Sárbereki lakótelep

Augusztus 9 – augusztus 13. Dózsakert, Bánhidai lakótelep, Kertváros, Erőmű lakótelep

Augusztus 10-11. Az egész város ellátását érintő erőműves leállás.

 

Forrás: kemma.hu, fotó: borsodihir.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close