Gazdaság

AKÁR EGÉSZ ÉVBEN ÜZEMELHET A JÉGPÁLYA TATABÁNYÁN

400 millió forintos beruházással szépül meg városunk közkedvelt jégkorcsolyapályája. A második ütemben a régi öltözőépületet hozták helyre.

Németh Krisztina Mária, a Petőfi Tömeg-, és Szabadidősport Egyesület elnöke elmondta a kemma.hu-nak: belülről teljesen megváltozott a pálya épülete. „Az épület bontási munkái befejeződtek. A belső falakat átrendeztük, több öltöző lesz, optimalizáltuk a helyiségek méretét, kialakítását is. Jelenleg a belső építészeti, épületgépészeti munkák folynak.”

Az első ütem tervei szerint az emeleten is végeznek felújításokat. Irodákat, öltözőket, szárítót, szertárt és raktárt alakítanak ki az épület felső részén. Emellett tornaterem és edzőterem is lesz – ezek szintén szerepeltek az eredeti tervekben. Egyik jeges sportág sem csak a jégen munkálkodik, fontosak a szárazedzések is. A munkálatok zavartalanul folytak a korlátozások ellenére is. A nagy-, és kispálya folyamatosan működött, a szezon végéhez érve, február 27-én az üzemeltetés lekapcsolta a nagypálya hűtőberendezését.

Forrás: kemma.hu, fotó: funiq.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close