Közélet

JELENTKEZETT A NYEREMÉNYÉRT AZ ÖTÖSLOTTÓ TÖRTÉNETÉNEK ÖTÖDIK LEGNAGYOBB NYERTESE

Az Ötöslottó több mint 63 éves történetének ötödik legmagasabb nyereményét vitték el a 2020 decemberében. 2; 19; 27; 29; 86 – ez volt az az öt szám, amellyel tavaly év végén 3,959 milliárd forintot kaparintott meg a szerencsés. A játékos kitöltötte a nemzeti lottótársaság nagynyertesekre vonatkozó kérdőívét is, ami lehetőséget biztosít, hogy információkat oszthasson meg saját magáról, terveiről, illetve játékszisztémájáról.

A kérdőív alapján kiderült többek között, hogy még soha nem nyert hasonlóan magas összeget, Budapesten adta fel a szelvényt, és a számokhoz személyes kötődés fűzi.
A játékos az internetről tudta meg, hogy nyert, és azt is bevallotta, hogy az örömtől és meglepettségtől sokáig képtelen volt megszólalni. Elsőként a közeli családtagjaival közölte a jó hírt, akikkel megosztja majd a nyereményét.

Arra kérdésre, hogy mire költi majd a nyereményét, első helyen konyhai eszközök és berendezések beszerzését jelölte meg, de a későbbiekben új ingatlant és gépjárművet is szívesen vásárolna. Hosszabb távon a befektetést is fontolgatja, amihez szakember segítségét is igénybe veszi.

Forrás: origo.hu, fotó: promotions.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close