Közélet

AZONNALI HÁZHOZSZÁLLÍTÁST INDÍTOTT AZ EGYIK HAZAI GYÓGYSZERTÁR

A Kifli és a Benu közös együttműködésével pluszszolgáltatás érhető el azon vásárlóknak, akik gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnének hozzájutni olyan termékekhez, mint például a vény nélkül kapható nem támogatott gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők és szépségápolási termékek – írja közleményében a két cég, hozzátéve, hogy a vényköteles gyógyszerek továbbra is csak a patikákban érhetők el.

A fő célkitűzésük az együttműködéssel a gyógyszertárak által képviselt biztonságos gyógyszer-elérhetőség mellett a hozzáférési idő lerövidítése volt, hiszen a koronavírus-járvány még nagyobb óvatosságot kíván.

A Benu online kínálatának több mint 1500 legnépszerűbb terméke közül válogathat az új gyógyszertári oldalt felkereső vásárló. Az online áruházban 3-4 órán belüli expressz szolgáltatás is elérhető. A webshopot felkeresve több nagy kategória – például baba-mama, gyógyászat, vitaminok – alatt böngészhetünk, és például a megfázás elleni legnépszerűbb termékek elérhetőek, ahogy fájdalom- és lázcsillapítókat is lehet rendelni, de online rendelhető a koronavírus-gyorsteszt is.

Forrás: index.hu, fotó: benu.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close