KiemeltKözélet

VÉGIGFERTŐZHETTE TATABÁNYÁT ÉS A FÉL ORSZÁGOT DOBREV KLÁRA

Koronavírusosan, sokszor maszk nélkül látogatta meg DK-s elvtársait Gyurcsányné

Járt a tatabányai Szent Borbála Kórházban, stábjával (akik szintén elkaphatták a betegséget) megfordult Bánhidán a játszóterek környékén, szájmaszk nélkül!

Dobrev március 2-án tett látogatást Tatabányán. Szegedről, egészen pontosan a Szeged Tv-ből érkezett. Találkozott Lusztig Péter alpolgármesterrel, Konczer Erikkel, a megyei közgyűlés ellenzéki frakcióvezetőjével, Hoffer Dávid DK-s önkormányzati képviselővel, akivel a találkozóról készült fénykép alapján maszk nélkül beszélgetett. Az egyeztetések Szücsné Posztovics Ilonával folytatódtak, amely találkozón a fotó tanulsága szerint sem Dobrev, sem Szücsné nem viselt maszkot.

Aznapi körútja Szombathelyen folytatódott, ahol Nemény András polgármesterrel is maszk nélkül egyeztetett. Az adócsalással vádolt Czeglédy Csabával folytatott találkozón, legalább már volt rajta maszk.

Március 3-án Hegyfaluba, Dunaújvárosba és Salgótarjánba szólította a kötelesség. Az nap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Krug Emíla vendége volt, akivel ismét maszk nélkül folyt a diskurzus.

Március 4-én Újpestre látogatott, majd összefutott Varju László DK-s országgyűlési képviselővel is. Majd látogatást tett egy budapesti étteremtulajdonosnál. Ezután egy kisebb utcafórumot tartott Barkóczi Balázzsal, a DK szóvivőjével és Hajdu Sándor DK-s országgyűlési képviselővel. Pénteken meglátogatta Cserdiné Németh Angélát, a XV. került DK-s polgármesterét, akivel maszkban találkozott reggel 8 óra körül.

Délutánra belázasodott. Dobrev Klára gyakorlatilag végigfertőzhette a fél országot.

Facebook-oldalán az alábbi bejegyzést közölte az eset kapcsán pénteken:

„Rendszeresen járok tesztelni, most is rutinszerűen mentem és sajnos ma pozitív lett a koronavírustesztem. Most már lázam is lett és fáj a fejem. Maradok itthon kényszerpihenőn” Hozzátéve: mindenkit hívnak telefonon, akivel az elmúlt napokban találkozott.

 

Forrás: magyarnemzet.hu, fotó: Facebook

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close