Közélet

ÖT ÉVRE ÍTÉLTÉK EL A TATABÁNYAI TRAFIKRABLÓT

Öt év fegyházra és öt év közügyektől eltiltásra ítélte gyorsított eljárásban a Tatabányai Járásbíróság azt a felfegyverkezve elkövetett rablással vádolt férfit, aki késsel rabolt ki egy tatabányai dohányboltot január 30-án.

Az ittas férfi úgy ment be fél négy körül a trafikba, hogy az arcát, orrát maszkkal, a fejét és az arcát egy sötét színű kapucnival takarta el, s a jobb kezében pedig egy 10 cm pengehosszúságú kést tartott. A férfi az eladótér hűtőpultjánál az eladóval közölte, hogy „Ez egy rablás!”, majd a pult mögé ment, és a bevételt követelte. Az eladó a férfitól való félelmében ki vette a kasszában lévő 50 ezer 500 forintot és átadta a rablónak, aki ezalatt a kést mindvégig a jobb kezében tartotta.

Az elkövető másnap hajnalban a rendőrség központi segélyhívóján adta fel magát, amely után a tatabányai rendőrök őrizetbe vették, majd a rabolt pénzből megmaradt 24 ezer forintot lefoglalták. Az ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé a férfit, akit a Tatabányai Járásbíróság öt év fegyházra ítélt.

Forrás, fotó: 24.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close