Gazdaság

GYURCSÁNY ÉS KARÁCSONY VAKCINAÜGYBEN TISZTESSÉGTELEN POLITIKÁT FOLYTAT

Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely vakcinaügyben tisztességtelen politikát folytat, oltásügyben szándékosan megtéveszti az embereket – írta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a közösségi oldalán. A Demokratikus Koalíció és a főpolgármester oltásügyben szándékosan megtéveszti az embereket, amit a baloldali lakájmédia készséggel kiszolgál.

Még a Brüsszelt szinte soha nem kritizáló német kormánypártok szerint is az Európai Bizottság elrontotta a vakcinabeszerzést, ezért áll Európa rosszabbul, mint az Egyesült Államok, Anglia, Izrael vagy Szerbia. Magyarország a péntek este engedélyezett Janssen-vakcinát is beleszámítva több mint 12 millió ember oltásához elegendő vakcinát kötött le az uniós beszerzésből, ami másfélszer több, mint hazánk teljes lakossága.
Ezek után Karácsony Gergely főpolgármester szerint: “Ha a kormánynak nem kell az a másfél millió vakcina, amelyet eddig nem hívtak le az uniós beszerzési programban, akkor azt adják oda a fővárosnak. Adják ide ezt a másfél millió vakcinát, és mi beoltjuk Budapestet.”

Gyurcsány pártja szerint: “A kormány tudatosan nem rendelt elegendő mennyiséget az uniós vakcinából, hogy tovább folytassa az EU-ellenes kampányt.”
Az oltásellenes baloldal főpolgármestere lehet, hogy csak idén decemberben szeretné megkezdeni a budapestiek oltását, de szerencsére nem a baloldal feladata a vakcinabeszerzés. Ha az övék lenne, most 700 ezerrel, májusig 7 millióval kevesebb vakcina állna Magyarország rendelkezésére.

Eddig Gyurcsány Ferencék úgy próbáltak ártani az országnak, hogy bizalmatlanságot igyekeztek kelteni a magyar hatóságok által engedélyezett, világszerte több millió embernek védettséget nyújtó orosz és kínai vakcinákkal szemben.

Forrás: Facebook/Gulyás Gergely

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close