KiemeltKözélet

ELÉRTE HAZÁNKAT A JÁRVÁNY HARMADIK HULLÁMA

„Egy veszélyes pillanatban vagyunk” – fogalmazott Orbán Viktor

Az adatok alátámasztják, hogy elért bennünket a koronavírus-járvány harmadik hulláma – jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában pénteken reggel. A kormányfő elmondta, húsvétra eljuthatunk oda, hogy aki regisztrált, az be lesz oltva. „Versenyfutás zajlik az oltások és a harmadik hullám között” – mondta a miniszterelnök.

„Egy veszélyes pillanatban vagyunk” – fogalamzott a kormányfő. Mint mondta: itt van van vakcina, amivel oltunk, megkezdődött a konzultáció, mindenki szabadulna a korlátozásoktól, de közben megkezdődött a harmadik hullám is – tette hozzá. Hangsúlyozta, hogy versenyfutás zajlik az oltások és a harmadik hullám között.

Orbán Viktor az ápolók napján köszöntötte az egészségügyi dolgozókat. Kiemelte: a magyar egészségügy fantasztikus teljesítményt nyújtott az elmúlt egy évben. Véleménye szerint „a magyar egészségügy kivételesen erős.” Rengeteg ember életét megmentették az egészségügyi dolgozók – szögezte le. Továbbá kiemelte: az egészségügy bírni fogja. Ha most 20 ezer embernek kellene covidos ellátást biztosítani, akkor képes lenne rá az egészségügy. Nagy tartalékaink vannak – összegzett a kormányfő.

Fotó: mandiner.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close