GazdaságKiemelt

LEMONDOTT AZ ÉDV ZRT. VEZÉRIGAZGATÓJA

Lőrinc Ákos lett Székely Ferenc Géza utódja

Lőrinc Ákos megbízott vezérigazgató irányítja február 18-tól az Északdunántúli Vízmű Zrt-t – közölte a társaság. A közlemény szerint Székely Ferenc Géza vezérigazgató február 8-án benyújtotta lemondását. Székely Ferenc Géza 2015-től dolgozott az ÉDV Zrt.-nél, 2017 júniusa óta látta el a vezérigazgatói feladatokat.

Mint írták, a megbízott igazgató, Lőrinc Ákos több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, 2001 és 2017 között minőségügyi vezető, majd stratégiai igazgató volt az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt.-nél (ÉRV Zrt.), 2017 óta pedig az ÉRV Zrt. vezérigazgatója.

A közleményben hangsúlyozták: a biztonságos üzemeltetés fenntartása mellett a Nemzeti Vízművek Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó, tatabányai székhelyű Északdunántúli Vízmű Zrt.-nek a jövőben is az a legfontosabb célja, hogy ügyfeleinek kiváló minőségű víziközmű-szolgáltatást biztosítson.

A társaság honlapján található információk szerint Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyében, 84 településen 310 ezer fogyasztónak biztosítják az ivóvízellátást és 72 településen mintegy 285 ezer ember veszi igénybe a szennyvízszolgáltatást.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close