KiemeltKözélet

SOKKOLÓ RÉSZLETEK DERÜLTEK KI A TATABÁNYAI GYILKOSSÁGRÓL

Az áldozat az életéért könyörgött, a szomszéd látta a menekülő tettest

Az életéért könyörgött a pénteki tatabányai gyilkosság áldozata – a sokkoló részletekről a kemma.hu számolt be. Mint arról már mi is hírt adtunk, az Ifjúság út egyik lakásában bukkantak rá egy férfi holttestére.

Az alsó szomszéd, aki a rendőröket tárcsázta, a Tényekben beszélt a borzalmas esetről, újabb részleteket árulva el. Elmondta, hogy a fölötte levő lakásban egy 60 éves, magyar-ukrán kettős állampolgárságú férfi és egy 24 éves fiatalember lakott.

A férfi mesélt arról is, hogy az áldozatot szelíd embernek ismerte, akit nagyon kedveltek a házban, mint kiemelte, vele és a gyerekeivel is mindig kedves volt. Tudomása szerint azért jött Magyarországra, hogy fia tanulmányait finanszírozni tudja.

A szomszéd a tragikus hajnalon hallotta, hogy felette vitáznak, dulakodnak, az idősebb szomszédja az életéért könyörög, majd az elnémuló lakásból valaki kijön, és lifttel távozik. Az ablakból már csak azt látta, ahogy a fiatalabbik lakó villámgyorsan elrohan. Ebből sejtette, hogy nagy baj van – emlékezett vissza a történtekre.

A rendőrség már a gyilkosság estéjén körözést adott ki a feltételezett elkövető, Paun Róbert, 24 éves ceglédi lakos ellen, amiben a lakosságot arra kérik, ha látják a férfit, semmiképp se próbálják feltartóztatni, hanem haladéktalanul értesítsék a hatóságokat a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Infó: kemma.hu, fotó: police.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close