KiemeltKözélet

MIÉRT TITKOLÓZIK SZÜCSNÉ? (1. RÉSZ)

Átláthatatlan lett az önkormányzat működése, pedig a kampányban átláthatót ígért

Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket a következőkben részletezett „furcsaságra”. Szücsné Posztovics Ilona a kampányában még bőszen hirdette, hogy (idézzük): „mi átlátható önkormányzatot szeretnénk, és nincsenek takargatnivalóink, ezért természetesen minden adatigénylésre készségesen válaszolunk”.

 

Önök is ismerik ugye azt a szép magyar közmondást, hogy a „hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát”? Nos, Tatabánya (mostoha)anyukája, Szücsné Posztovics Ilona vagy nem ismeri ezt, vagy ami még rosszabb, teljesen hidegen hagyja, akárcsak a korábban tett ígéretei.

Történt ugyanis, hogy Szücsné Posztovics Ilona 2020. augusztus 28. óta NEM VÁLASZOL egy közérdekű adatigénylésre, és NEM ADTA KI a Gutai Zsolt és családi cége által sok százezer forintért készített (???) városmarketing stratégiát! Annyi bizonyos, hogy a kifizetés megtörtént, és Gutai Zsolt (a Boldogulj Tatabányán blog szerkesztője) megkapta a jussát – de hogy pontosan miért fizetett polgármester asszony, az (sejthető okokból) ezidáig TITOK maradt!

Ahogy a címben is látszik, ez sorozatunk első része, a folytatás hamarosan következik, hiszen úgy látszik, Szücsné nagyon sok mindent szeretne eltitkolni a tatabányai emberek elől.

Az illusztrációként használt fotó (ahogy látszik is) polgármester asszony Facebook oldaláról való, az alatta látható közérdekű adatigénylést pedig itt nézhetik meg:

https://kimittud.atlatszo.hu/request/a_gastro_megoldasok_beteti_tarsa

 

Ezúton is köszönjük Budai Gyula tájékoztatását!

/Hoffer Amanda írása/

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close