KiemeltKultúra

KORLÁTOZÁSOKKAL ÚJRA KÖLCSÖNÖZ A MEGYEI KÖNYVTÁR

Felsőgallán és Újvárosban a fiókkönyvtár is elkezdte működését

Leadhatják a megyei könyvtár bármely tagkönyvtárából kikölcsönzött, zacskóba vagy papírtasakba csomagolt könyveiket. A könyvtári olvasójegy számával és az olvasók nevével ellátott könyvcsomagokat a könyvtár oldalsó bejáratánál, az Álmos vezér út felőli oldalon veszik át.

A könyvtár a vírushelyzetre és a korlátozott szolgáltatásokra való tekintettel nem számol fel semmilyen díjat a visszavétellel kapcsolatban, a fiókkönyvtárakból kikölcsönzött könyveket is díjmentesen adhatják le.

Ugyanitt lehet benyújtani személyesen írásban azokat a könyvigényeket, amiket ki szeretnének kölcsönözni. A listára az olvasó nevét, az olvasójegy számát, e-mail címet és a kért könyvek szerzőjét, címét kell ráírni. E-mail-ben a konyvbox@jamk.hu e-mail címre várják a kéréseket, az olvasó nevének és az olvasójegy számának feltüntetésével.

A kéréseket két munkanapon belül teljesítik. Akik megadják az e-mail címüket, azoknak minden esetben választ küldenek arról, hogy a könyveket mikor lehet átvenni. Korlátozottan működik a könyvkölcsönzés keddenként 8-16 óra között az Újvárosi-, szerdánként 8-16 óra között pedig a Felsőgallai Fiókkönyvtárban is. Ezeken a helyeken csak a fiókkönyvtár állományából lehet kölcsönözni.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close