KiemeltKözélet

BÉLA BÁ’ SZERINT IS SOKAT KÖLT A VÁROS PROPAGANDÁRA

Az igazság odaát van - Béla bá' statisztikája

Nagy Béla mérleget vont. Költségcsökkentés az egyik oldalon (munkabér), szabadabb gazdálkodás a másik oldalon (kommunikáció). Kinek, mi a fontos. A gazdasági határok feszegetésénél vélhetően nem utolsó szempont a politikai haszonszerzés. Szücsné módon, ráadásul úgy, hogy a felelősséget a Kormányra tolja. Korábbi példánkhoz hűen városunk anyukája nem csak takarít, hanem szeleteli a szalámit és pitét süt… A híres begyakorolt „szalámipolitika” ugye. Na és a pitesütés? A tészta jól előkészített, de savanyú a töltelék.

Szombati bejegyzésében Nagy Béla önkormányzati képviselő bírálta polgármester asszony gazdálkodását. Posztjában arra tesz javaslatot, hogy a nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel megfontolandó lenne a kommunikációs költségek csökkentése, kitér többek között a „Jó szerencsét” újság előállításának (nem) fontosságára, (nem jó) színvonalára, nem utolsó sorban arra, hogy sokba kerül ez a városnak. Csak úgy mint az új városi internetes oldal és a Társadalmi Kapcsolatok Irodája. Béla bá’ olvassa az újságot, sőt figyeli miről írnak benne. Lássuk mire jutott:

„Én azt kerestem hogy hány alkalommal szerepel bennük az adott választókerület képviselője, hány alkalommal készült vele riport az adott körzetek problémáiról, az elképzeléseiről, a lakókkal való kapcsolatáról! Elmondom a négy megjelent számban egyszer sem! (…) A négy számban, ha jól számoltam 15 alkalommal szerepel Polgármester Asszony neve, Bencsik János országgyűlési képviselő 9 alkalommal, Lusztig Péter alpolgármester 3, Boda Bánk László, és Bereznai Csaba képviselők 1-1, Schmidt Csaba 3, én pedig 5 alkalommal lettünk megnevesítve! Itt meg kell jegyezni hogy mindketten ugyanabban a cikkben szereplünk többször is, nevezetesen a Dr Lakat, és Szepesi Gusztáv cikkben, Schmidt Csaba 2x, én pedig 4x. Szeretném halkan megjegyezni, hogy Frankné Farkas Gabriella, John Katalin, Magyarné Kocsis Andrea, Pataki Zoltánné, Balog Ferenc, Fekete Miklós, Hajdú Ferenc, Hoffer Dávid, Kupcsok Péter, Turza Károly, és Vejtey Miklós neve, legfeljebb a fogadó óráknál szerepel! A négy számban egyetlen olyan fotó van a közgyűlési képeken kívül, vahol képviselő is szerepel, és egyetlen cikk sincs azzal kapcsolatban, hogy a polgármester találkozóin bármely területét érintő bizottság elnöke megjelent volna! Azt gondolom, hogy itt is lehet spórolni!”

Valóban lehet még spórolni és lehet még a városért mit tenni. A városért, a városlakókért végzett (valós) munkával is lehet választást nyerni!

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close