Közélet

FEBRUÁR 1-IG MEGHOSSZABBÍTJÁK AZ INTÉZKEDÉSEKET!

Az operatív törzs úgy döntött, február elsejéig meghosszabbítják az eddig fennálló intézkedéseket. A középiskolákban is marad a digitális oktatás február elsejéig – közölte pénteken Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában. Orbán Viktor Kiemelte, hogy csökken az oltásokkal szembeni fenntartás, idős-otthonok lakóinak oltásai is megkezdődtek. A lakók 80 százaléka vállalja az oltást, az ott dolgozók 50 százaléka.

Hozzátette: a középiskolákban is marad a digitális oktatás február elsejéig. Gyorsabban fertőző törzsek is felbukkantak, más a magyar válságkezelés, mint a nyugati országokban, kiszámítható módon történik minden. Az óvodák, általános iskolák nyitva maradnak, nem szeretnék „rángatni a szabályokat” – tette hozzá Orbán Viktor.

Nem az aktuális adatokat követik az intézkedésekkel. Amíg nincs elegendő a vakcina, a kiszámítható kereteket tartják fenn. A miniszterelnök hangsúlyozta: ennél volt már nagyobb nyomás is az egészségügyön, de nagy veszteség ez az országnak.

forrás:MTI;fotó:napi.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close