KiemeltKözélet

ELKÉSZÜLT A MEGÚJULT CSÓNAKÁZÓ-TÓ!

Kész a megújult Csónakázó-tó. Természetesen örömmel vettük a munkálatok befejezését – és elnézve a facebookon fellelhető posztokat, így van ezzel minden tatabányai.  Elégedettek vagyunk, hogy minden újítás megvalósult – gyakorlatilag közel 100%-ban az eredeti tervek szerint.

A fejlesztési elképzelésekről először Schmidt Csaba, városunk korábbi polgármestere és Bencsik János országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos számolt be tavaly augusztusban. A beruházás célja az volt, hogy igazi közösségi találkozási ponttá váljon a Csónakázó-tó és környéke. Létrehoztak egy új kávézót mosdókkal, a tó egy napozó stéggel bővült, az extrém sportokat űző fiatalok számára egy nagyobb gördeszkapálya épült, és megújult a játszótér is.

Az örömünkbe csupán egy kis üröm vegyül: nem értjük ugyanis, hogy ha valóban szinte teljesen az eredeti tervek alapján újult meg, akkor miért nem tudott a beruházás már a nyárra elkészülni, és miért kellett még fél évet várnunk arra, hogy újra szabadidős tevékenységekre használhassunk a Csónakázó-tavat?

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close