Közélet

JÓTÉKONYSÁG!BENEDEK TIBOR MEZÉRE IS LEHET LICITÁLNI

Már több mint 40 millió forint adomány gyűlt össze a közmédia jótékonysági akciójában. A Jónak lenni jó idén az autizmussal élő gyerekeket nevelő családokat segíti, közösen az Együtt az Autistákért Alapítvánnyal. A felajánlások folyamatosan érkeznek. Szerdán többek között Lothar Matthäus küldött három különböző mezt, de a nemrég elhunyt vízilabdázó, Benedek Tibor egyik mezére is lehet szerdától licitálni – hangzott el az M1 Híradójában.

Mint arról már korábbi cikkünkben beszámoltunk, az autizmussal küzdő gyerekeken és családjaikon segítene a közmédia Jónak lenni jó kampánya. Az összegyűlt pénzből az autista fiataloknak szeretnének létrehozni egy diagnosztikai és terápiás otthont.

Akik csatlakozni szeretnének a Jónak lenni jó akciójához, egyebek mellett a magyar vízilabda-válogatott mezére is licitálhatnak, és a DVSC által a Bajnokok Ligájában használt szerelésre is. A német futball egyik klasszisa, Lothar Matthäus is üzent. A világsztár, Szőllősi György közbenjárásával egy hivatalos Bayern München utazótáskát ajánlott fel, benne három különböző mezzel. Az eddig felajánlott tárgyak egy részét a Duna csatorna december 20-i ünnepi műsorában árverezik el, a többire pedig folyamatosan lehet licitálni.

Ha a tatabányaiként szeretnénk, és tudunk segíteni: a 13 616-os számot tárcsázva hívásonként és üzenetenként 500 forinttal támogathatjuk az Együtt az Autistákért Alapítványt…

forrás:híradó.hu; fotó:bevezetem.eu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close