Közélet

ÚJ CSOMAGVÉTELI REND A SZENT BORBÁLA KÓRHÁZBAN!

November 24-től új csomagátvételi rend lépett életbe a tatabányai Szent Borbála Kórházban, miszerint ezentúl csak a főportán, 7-18 óra között lehet leadni a betegeknek szánt holmikat. Fontos, hogy azokat csak fertőtleníthető, lemosható dupla nejlonzsákban veszik át, amire rá kell írni nyomtatott betűkkel a beteg nevét, az őt ellátó osztályt, illetve ha tudják, akkor a kórterem számát is – írja a kemma.hu.

Az intézmény munkatársai azt kérik, hogy csak tisztálkodási szereket és tisztálkodási eszközöket, egyedi gyógyszereket, táplálék-kiegészítőket, vitaminokat, PET palackos üdítőket, illetve ásványvizet pakoljanak a hozzátartozók, maximum hat kilogramm súlyhatárig. Ételt nem lehet beküldeni, továbbá a csomagba helyezett értékekért vagy készpénzért a dolgozók nem tudnak felelősséget vállalni – hangsúlyozzák a tájékoztatóban, ami az intézmény közösségi oldalán olvasható.

A csomagot a portaszolgálat dolgozói 4 órán belül eljuttatják a megjelölt osztályra, ahol az ápolók adják át a címzettnek.

kemma.hu; fotó: tatabanyakorhaz.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close