Közélet

FOLYTATÓDIK A MEGKEZDETT REHABILITÁCIÓ!

A Covid19 járvánnyal kapcsolatos intézkedések során a Szent Borbála Kórház tatai telephelyén a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályt átmenetileg bezárták. Kiemelten fontosnak tartják, hogy a megkezdett rehabilitáció ne szakadjon meg, ezért gyógytornászaik otthonukba keresik fel a betegeket, és ott folytatják a közös munkát. Az orvosi segítséget szintén otthonukban dr. Gradsack Mária főorvosnő biztosítja – írja a tatabanyakorhaz.hu.

A Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály átmeneti bezárása miatt a Mozgásszervi Rehabilitációs Ambulancia a tatai szakrendelőben, az urológia helyiségében fogadja a betegeket. A szakrendelés háziorvosi beutalóval és időpont egyeztetés után vehető igénybe minden szerdán. Időpontot telefonon adnak az alábbi telefonszámok bármelyikén: 06-34/586-724 vagy a 06-34/586-725 telefonszámon.

Hozzátették, a Gőzfürdőben megkezdett gyógytornát két helyszínen a Dózsa György úti telephelyen, vagy a kórház külső telephelyén, a Bánhidai ltp.103-105. szám alatti Gyógytorna -fizioterápia rendelőben folytathatják betegeik. Bejelentkezéseket a 06-34/301-995-ös telefonszámon fogadnak. A járvány terjedésének megakadályozása céljából az online gyógytorna lehetőséget is tudnak biztosítani.

forrás,és fotó:tatabanyakorhaz.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close