Sport

ÚJRA MEGCSINÁLTÁK! NYERT A TÖRÖKÖK ELLEN MAGYARORSZÁG

A magyar labdarúgó-válogatott fegyelmezett és okos játékkal 2-0-s győzelmet aratott Törökország felett a Nemzetek Ligája B divíziójában, ezzel – miután az eddigi éllovas Oroszország kikapott Szerbiában – megnyerte a 3. csoportot és feljutott a legmagasabb osztályba – számolt be róla késő este az M4 Sport.hu.

A törökök a szeptemberi Magyarország elleni mérkőzés óta nem kaptak ki, pedig olyan csapatokkal mérkőztek, mint Horvátország vagy Németország. Az oroszok vasárnapi verése csoportunk pedig azt jelentette számukra, hogy válogatottunk legyőzése esetén akár meg is nyerhetik a kvartettet. Ugyanakkor a Rossi-legénység is veretlen öt mérkőzés óta, és Izland legyőzésével az Eb-pótselejtezőn kijutott a kontinensviadalra, ami elsődleges célja volt a magyar nemzeti csapatnak. Az őszi menetelés viszont annyira meghozta az étvágyat, hogy a nehézségek ellenére is abban bízott Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya, hogy megverhetjük Törökországot.

A magyar labdarúgó-válogatott olyan őszt produkált, amilyenre legmerészebb álmainkban sem képzeltünk el. Kijutott az Európa-bajnokságra Bulgáriát és Izlandot legyőzve, a Nemzetek Ligájában pedig megnyerte csoportját és az A divízióba jutott a legnagyobb csapatok közé, miután szerdán este taktikus játékkal legyőzte a törököket – írta beszámolójában az M4 Sport.

forrás, és fotó: M4Sport.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close