Közélet

LEHETŐLEG TELEFONON VAGY E-MAILBEN INTÉZZÜK ÜGYEINKET

Az egyre nagyobb fertőzöttség miatt mind a lakosság, mind az ügyintézők egészségének védelme érdekében hétfőtől (november 9.) az online és telefonos ügyintézést helyezi előtérbe a tatabányai polgármesteri hivatal – olvasható a város honlpaján.
A www.tatabanya.hu honlapon a hibabejelentő menüpontban egyszerűen, gyorsan jelzést tud tenni a lakosság a városüzemeltetéssel kapcsolatos észrevételeiről. A városháza/elektronikus ügyintézés menüpontban az egyes irodák nyomtatványai is megtalálhatók. Kitöltésükhöz telefonon is segítséget kérhetnek a városháza munkatársaitól. Aki személyesen szeretné leadni a kitöltött nyomtatványt, kérelmet, illetve eredeti formában kell benyújtania iratot, elhelyezheti azokat borítékban a szakiroda nevének feltüntetésével a Fő tér 6. bejáratánál található dobozban (hétköznap 7.00-20.00 között)

Kérik, hogy kizárólag a halaszthatatlan, csak személyesen elintézhető ügyek miatt keressék fel a hivatal irodáit a megszokott ügyintézési időben.

Hogy hétfőtől mely telefonszámokon, e-mail címeken lehet információt kérni, érdeklődni, ügyet intézni, arról minden részlet a tatabanya.hu oldalon található.

kép és infó: tatabanya.hu

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close