KiemeltKultúra

AZ ÚJ KORMÁNYRENDELET JELENTŐSEN ÉRINTI A JÁSZAI SZÍNHÁZ ELŐADÁSAIT

Az életbe lépett új kormányrendelet következtében a színházakban, így a Jászai Mari Színházban is a nézőtér minden harmadik székén ülhet csak Néző, továbbá a nézőtéren minden irányban be kell tartani a nézők közötti 1,5 méteres távolságot.

“Tekintettel arra, hogy az előadásainkra az új szabályozásban foglaltakhoz képest sokkal többen váltottak jegyet és bérletet, a nézőterünket újra kellett terveznünk. A műsor újratervezésekor az új járványügyi előírásokat és a színház gazdasági helyzetét egyaránt figyelembe kellett vennünk, ennek eredményeképpen 110 főben tudtuk maximalizálni a Nagyszínpad nézőterének befogadóképességét. A Kamaraszínház előadásait pedig a következő időszakban a Nagyszínpadon fogjuk megtartani” – olvasható a változásról szóló közlemény a színház közösségi oldalán.

Hozzáteszik azt is, hogy úgy gondolják, akkor járnak el felelősségteljesen, ha most csak az előttük álló két hetet tervezik meg, azaz a műsorukat érintő változások a 2020. november 5. és november 15. közötti időszakra vonatkoznak.

Részletes információk az elmaradó és megtartásra kerülő előadásokról IDE kattintva érhetők el!

kép és infó: https://www.facebook.com/jaszaiszinhaz

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close