KiemeltKözélet

MAJDNEM LETT 50 ÚJ PARKOLÓ ÚJVÁROSBAN

Csak éppen a szabályokat és az előírásokat nem vették figyelembe Szücsnéék

Október elején Szücsné Posztovics Ilonáék nagy hanggal adtak hírt arról, hogy Újvárosban, a konditerem mögött, a Herman iskola üresen álló épülete mellett 50 új parkolóhelyet építenek.

Az örömteli hírt azonban hamar viharfelhők fedték, nem telt el egy teljes hónap, és eltűntek a munkások, munkagépeknek pedig nyoma sincs. Többen tettek fel képeket és kérdezgették különféle csoportokban, hogy mi lehet ennek az oka, így mi is utánajártunk egy kicsit.

Az ok nem más, mint hogy a “Város anyukája” által vezetett városháza, megkerülve a hivatali utat, szabálytalanul, a szükséges engedélyek megszerzése nélkül vágott neki az építkezésnek, így hatósági engedélyek híján azt abba kellett hagyni.

Gondoljanak csak bele, mekkora büntetésre számíthatnak Önök, ha valamit szabálytalanul építenek vagy bontanak? Nem kell messzire menni, alig néhány hónapja találták ki Szücsnéék, hogy azért is busás összeget fizessünk, ha a saját kertünkből kivágunk egy fát, és persze csak akkor tehetnénk ezt meg, ha a főkertész engedélyt ad rá.

Értik, ugye? Hát ilyen a #szakértelem, a #tisztesség és a #felelősség Szücsné módra.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close