KiemeltSport

A KÉK-FEHÉREK ELHALASZTOTTÁK ELSŐ KÉT EURÓPA-LIGA MECCSÜKET

Halaszthatunk az Európa-ligában – olvasható a hír a Grundfos Tatabánya KC közösségi oldalán. Mint írják: nagy kérdés volt, hogy az európai kézilabda-szövetség (EHF) miként reagál a klub halasztási kérelmére, de az EHF engedélyezte a halasztást.

Az Európa-liga (EL) csoportkörében érintett tatabányai csapat tizenöt játékosának lett pozitív a koronavírus-tesztje. Marosi László, illetve az egyesület vezetése az EHF-hez fordult azzal a kéréssel, hogy a csapat két soron következő EL-meccsének halasztását kérje. Az európai szövetség ezt engedélyezte. A magyar együttes jövő kedden az északmacedón Eurofarm Peliszter otthonában, október 27-én pedig a német Rhein-Neckar Löwen ellen házigazdaként lépett volna pályára. A további nemzetközi kupameccsek menetrendje egyeztetés alatt áll.

Időközben az is kiderült, hogy az MKSZ engedélyével elmarad az október 24-re tervezett, idegenbeli, „kis” Veszprém elleni találkozó is, illetve más időpontban vívja meg a Cegléd elleni október 28-ai mérkőzést is az együttes.

forrás: MTI, https://www.facebook.com/tatabanyahandball

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close