Közélet

KÉT KÖRÖZÖTT SZEMÉLYT IS ELFOGTAK TATABÁNYÁN

Október 5-én, hétfőn a tatabányai járőrök két személyt fogtak el, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben – olvasható a police.hu oldalon a beszámoló.

A helyi járőrök  felfigyeltek a városban egy férfira, akiről tudták, hogy körözés alatt áll. A 23 éves szákszendi lakos ellen a Tatabányai Törvényszék adott ki két elfogatóparancsot. A körözött személyt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

Szintén ezen a napon egy 53 éves férfit is elfogtak a tatabányai egyenruhások, aki ellen a Tatabányai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. Előállítását követően a körözött személyt őrizetbe vették.

Még egy vezetéstől eltiltott 19 éves férfit is előállítottak. Hétfőn este 22 órakor az Ifjúság úton intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakossal szemben, akit a Tatabányai Rendőrkapitányság korábban a vezetéstől eltiltott. A 19 éves férfit előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

 

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close