Közélet

KALANDOZZ A TITKOK VÁROSÁBAN SZOMBATON!

A József Attila Megyei és Városi Könyvtár vár minden érdeklődőt 2020. október 10-én 10 órakor az új könyvtár épülete előtt Tatabányán. Ekkor indul ugyanis a “TITKOK VÁROSA kalandozások Újvárosban” című túrajátékuk.

A túrajáték 5 km hosszú, időtartama 2,5 óra. További részletek a http://www.jamvk.hu/event/titkok-varosa oldalon.

Az Országos Könyvtári Napok ideje alatt a József Attila Megyei és Városi Könyvtár további programokkal is várja az érdeklődőket a héten.

Az új könyvtár épülete előtt a Fő téren október 8-án 17.00 órától a Bárdos Lajos Vegyeskar koncertjét tekinthetik meg az érdeklődők.

A Kertvárosi Fiókkönyvtár október 7-én 17.00 órától Nőnek lenni… címmel irodalmi önismereti kalandozásra várja az érdeklődőket. A foglalkozást Feketsné Kisvarga Anita vezeti.

A Felsőgallai Fiókkönyvtárban október 7-én Mikolasek Zsófia szervez drámajátékot gyermekek részére Fityfirittyek címmel. Október 8-án 10.00 órától szintén a gyerekeket várják Legyen ez egy mesés nap! című programjukon. Szintén 8-án 14.00 órától kerül sor a megújult fiókkönyvtár ünnepélyes átadójára.

A Bánhidai Fiókkönyvtár október 8-án 16.00 órától várja az érdeklődőket a fiókkönyvtár által meghirdetett Book-Art pályázat díjátadójára.

Ezen kívül online programjaikat a könyvtár honlapján tekinthetik meg az olvasók, ahová minden nap 10.00 óráig felkerülnek az aktuális napi tartalmak.

Kapcsolódó oldalukat a http://www.jamvk.hu/okn2020 oldalon lehet megtekinteni.

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close