Közélet

VÁROSI EGÉSZSÉGNAP TATABÁNYÁN, IMMÁR MÁSODSZOR

Szűrések, előadások, sportos programok

Ismét Városi egészségnapot rendez Tatabányán A Vértes Agorája. Október 17-én, szombaton 10 órától 16 óráig az Agorában és környékén zajló nagyszabású rendezvény fókuszában a megelőzés áll.

Szűrővizsgálatok, tanácsadás, könnyen befogadható ismeretterjesztő előadások várják a téma iránt érdeklődőket és az egészségük érdekében tenni vágyókat. Az egészséges mindennapokhoz elengedhetetlen fizikai aktivitás is része lesz a programnak, ahol a trx-től kezdve a spinningen át a pilatesig tízféle mozgásformát próbálhatnak ki a résztvevők.

A mainapság legnagyobb érdeklődésre számot tartó és mindenkit foglalkoztató betegség, a koronavírus sem maradhat ki egy ilyen témájú programból. Dombi J. Péter, a Szent Borbála Kórház tudományos igazgatója Az élettani állapot jelentősége a Covid-19 pandémiában címmel tart előadást, rajta kívül Prof. Dr. Rusvai Miklós virológus a vírus természetéről, terjedésének mechanizmusáról, a vakcinakutatás jelenlegi állásáról osztja majd meg a legújabb ismereteket.

A részletes program, a szűrővizsgálatok listája https://avertesagoraja.hu/program/varosi-egeszsegnap-2020/ oldalon található. A rendezvény ingyenes.

kép és infó: https://www.facebook.com/avertesagoraja.hu

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close