KiemeltKözélet

NEM LEHET ELÉG PÉNZT KÖLTENI KOMMUNIKÁCIÓRA

Ha látni nem is, láttani szeretne Szücsné Posztovics Ilona.

Korábban beszámoltunk arról, hogy nem lesz út és járdaépítés Dózsakertben, nem fejlesztenek a Bakony utcában, a kertvárosi lakótelepen. Nem újulnak meg a Cseri lakótelep járdái, a Kolozsvári utca hídja is balesetveszélyes marad Felsőgallán és Újvárosban sem költenek a közterületek rendben tartására. Plusz 320 millió forintos kormányzati támogatás ide, vagy oda.

Akad azonban (még) néhány pengő kommunikációra. A legfrissebb hírek szerint megújult a város honlapja és új applikációt vásárolt a mi anyánk, amellyel – kapaszkodjanak meg – többek között saját címére kattintva megtalálhatja ki a körzeti képviselője! Lett szerethető felület, lettek érdekes információk és izgalmas funkciók. Igen, erre valóban nagy szükség van. Nem állítjuk, hogy a modern világban egy applikáció nem lehet hasznos, na de azért, talán nem ez a legfontosabb dolog ebben a városban. Mondjuk, széles körben be lehet mutatni, lehet „sajtózni”,  és az adóforintokra épülő polgármesteri televízióban elmondani mennyire jó ez nekünk.

Megértjük mi, kell a szereplés. Meg kell szólítani a tatabányaiakat valamivel. Azt mégsem mondhatja polgármester asszony, hogy elnézést kérek, de idén nem lesz sem útfelújítás, sem járdaépítés, sem játszótér bővítés, mert sokba kerülnek az általam megbízott kommunikációs szakemberek…

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close