KiemeltKözélet

SZÜCSNÉ FIRKÁSZA MEGINT USZÍT

Újra alpáriban tolja a mindig boldogtalan blog

Helyhatósági választások zajlottak Romániában, a kint szavazó magyarok karantén kötelezettség nélkül térhettek vissza hétfő reggel 9 óráig Magyarországra. Ez egy egyszerű, rövid hír lehetne minden, normálisan gondolkodó magyar számára – nem így van ezzel azonban Gutai “Közpénzért szidom a Fideszt” Zsolt, a Boldogulj Tatabányán fikablog szerzője.

Ez a drága jóember, aki havi párszázezer forintért szívesen imádja Szücsné Posztovics Ilonát, a külhoni magyarok számára igen fontos választást is arra használja fel, hogy a magyar kormányt és városunk országgyűlési képviselőjét szidja. Nyilván senkinek sem kötelező a mostani kormányt vagy Bencsik Jánost szeretnie, de egy minimális tisztelet – már csak a téma relevanciája miatt is – azért kijárna. Persze, Zsoltihoz azonnal csatlakoztak a DK-s elvtársak, akik kommentekben pl. akasztással fenyegették a kormánypárti politikusokat.

Azt az elmúlt hónapokban megtapasztalhattuk, hogy a Gyurcsány-párt emberei úgy gondolják, aki nem ért egyet velük, az kotródjon el a Föld színéről – elég csak azt felidézni, ahogy Szücsné Posztovics Ilona kirúgta a jegyzőt, vagy Lusztig Péter bármelyik kirohanását citálni az újságírók ellen. Mármint azok ellen, akiknek ténylegesen ez a szakmájuk, nem pedig egy DK-s talpnyaló blog önjelölt firkászai. Az elmúlt években ők kiáltották a demokrácia veszélyét, ha bármi nekik nem tetsző történt – most viszont már, hogy pozíciókba kerültek, egyből uszítanának, a szavazóik pedig akasztanának. Ez a DK-féle “demokrácia”. Köszi, de ebből mi inkább nem kérünk.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close