Közélet

KÉSELÉS TATABÁNYÁN! ŐRIZETBEN A GYANÚSÍTOTT

A rendőrségre szeptember 23-án 14 óra 44 perckor érkezett bejelentés, miszerint Tatabányán a Győri úton egy vérző személy fekszik az utcán. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek a bántalmazó azonosítása érdekében, akit 16 óra 10 perckor a helyszín közelében elfogtak – olvasható a police.hu oldalon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján életveszélyt okozó testi sértés kísérlet bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 19 éves férfi ellen.

A gyanú szerint 2020. szeptember 23-án délután D. Krisztián az utcán szóváltásba került több ismerősével, és egyiküket a nála lévő késsel megszúrta, majd elmenekült a helyszínről. Az esetről az egyik szemtanú tett bejelentést 14 óra 44 perckor, és a rendőröknek mindössze másfél órára volt szükségük arra, hogy elfogják a feltételezett elkövetőt. A helyszín közelében a kést is megtalálták, amit lefoglaltak.

A 19 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését. D. Krisztiánt a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

forrás: police.hu

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close