KiemeltKözélet

KORMÁNYZATI TÁMOGATÁS ELLENÉRE SINCS PÉNZ JÁRDAFELÚJÍTÁSOKRA!

A 320 millió forintos plusz kormányzati támogatás ellenére sincs pénz járdafelújításokra…

Szücsné Posztovics Ilona és a szivárványkoalíció teljes egyetértésben elutasította az összes körzeti fejlesztési javaslatot.

Ma hosszasan tárgyalta a képviselőtestület a költségvetési rendelet módosítását, amely során kiderült, hogy Szücsné – ismét – elfelejtette a képviselőket, és persze a tatabányaiakat arról tájékoztatni, hogy a Kormánytól 320 millió forint plusz forrás érkezik Tatabányára működési célokra.

Ez még elnézhető is lenne a mostanában gyakran amnéziába eső “anyukánknak”, de az, hogy egyetlen egy, igen: EGYETLEN EGY fejlesztési javaslatot sem támogatott a képviselőtestület szivárvány koalíciója, nos az nem. Hiába próbálkoztak a fideszes képviselők a körzeteik fejlesztéséért, még Hajdú képviselő le is szidta őket, hogy ilyet ne tegyenek.

Így nem lesz út és járdaépítés, Dózsakertben, nem fejlesztenek a Bakony utcában, a kertvárosi lakótelepen. Nem újulnak meg a Cseri lakótelep járdái és a Kolozsvári utca hídja is balesetveszélyes marad Felsőgallán, de Újvárosban sem költenek a közterületek rendben tartására.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close