KiemeltKözéletSport

NINCS PÉNZ A FOCIRA?

Szücsné visszatartja a városi támogatást?

Totálisan egyedül maradt Szücsné Posztovics Ilona a nyári szavazáson, ami alapján a város úgy döntött: 30 millió forinttal támogatja az NB III-ba felkerült labdarúgó csapatot. A gárda remekül teljesít (7 győzelem, 2 vereség), ami egy újonctól bravúr, a polgármester asszony azonban valami hasonló teljesítményt produkál, persze, negatívban.

Bizonyára a női hiúság és a vezetésre való képtelenség az oka, de – információink szerint – Szücsné visszatartja a korábban az önkormányzati testület által megszavazott pénzt, így megeshet, hogy hiába a harmadik helyhez elegendő teljesítmény, a futballcsapat tagjai nem, vagy csak nehezen juthatnak majd a fizetésükhöz.

Nehéz helyzetbe kerülhet Szücsné frakciótársa, a futballkáefté ügyvezetője, a civilben betegszállító Balogh Ferenc, aki a jelen állás szerint még tud fizetni a csapatnak (bár úgy tudjuk, a szeptemberi utalásokat még nem kapták meg a játékosok), de mi lesz, ha nem?

Ha Szücsnén múlik, ez az állapot heteken belül bekövetkezhet, így hiába a hét megnyert meccs, hiába a majd’ ezer néző a meccseken, a csapat sorsa elnehezedhet. Értesüléseink szerint Szücsné épp azt keresi és kutatja, milyen módja van egy önkormányzatnak nem fizetni egy kft felé…

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close